Αυτοκίνητο με Ζημιά - Βλάβη - Πώληση - Απόσυρση κατεστραμένων οχημάτων

Εταιρεία διαχείρισης οχημάτων ασύμφορων επισκευής. Διαχείριση στόλου αυτοκινήτων για εταιρείες και ιδιώτες. Προνομιακά οφέλη ακόμα και για περιπτώσεις που επιθυμείτε πώληση οχήματος (Αποζημίωση - Σωστρα) λόγω μείωσης της εμπορικής αξίας του αυτοκινήτου σας.

Αγορά οχημάτων ολοκληρωτικής καταστροφής. Αυτοκίνητα που έχουν χαρακτηριστεί οικονομικά ασύμφορα να επισκευαστούν αγοράζονται και πωλούνται για ανταλλακτικά, είτε για ανακύκλωση, απόσυρση. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία για εσάς άμεσα και χωρίς χρονοτριβές.

Τηλ: 6946592182 (Viber) - Email: info@agoraautokiniton.gr

Αγορά αυτοκινήτων με ζημιά χωρίς επισκευή

Απόσυρση αυτοκινήτων - εμπόριο οχημάτων

Αγοράζουμε το αυτοκίνητό σας στις πιο συμφέρουσες τιμές σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεται. Χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες και ταλαιπωρία.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην αγορά αυτοκινήτων που έχουν υποστεί ζημιά, είναι κατεστραμένα, έχουν βλάβη ηλεκτρική ή μηχανική και είναι ασύμφορα επισκευής. Εμπορευόμαστε όλα τα οχήματα ιδιωτικής χρήσης ή επαγγελματικά ανεξαρτήτως από την κατάσταση που βρίσκονται. Δεν προσπαθούμε να αγοράσουμε το αυτοκίνητο σας σε υψηλή τιμή. Προσπαθούμε να σας υποδείξουμε ένα αμοιβαία επωφελές ποσό ώστε να απαλαγείτε από την ταλαιπωρία σε συνεργεία και φανοποιεία.

Διαδικασία αγοράς αυτοκινήτου

Μας αποστέλετε τις Φωτογραφίες του οχήματος μέσω email ή Viber. Σε σύντομο χρονικό διάστημα συνήθως σε λίγες ώρες λαμβάνετε την εκτίμηση του κόστους από την εταιρεία μας. Πραγματοποιούμε έλεγχο των εγγράφων του αυτοκινήτου. Εφόσον συμφωνήσετε, σας κάνουμε κατάθεση στον λογαρισμό σας και διεκπεραιώνουμε δωρεάν τη μεταβίβαση και μεταφορά του οχήματός σας.

Θυμηθείτε πως η πώληση ενός κατεστραμμένου αυτοκινήτου χωρίς επισκευή είναι η ευκολότερη επιλογή για εσάς. Τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα, συνήθως αγοράζονται σε χαμηλή τιμή εφόσον ακολουθούν την διαδικασία της απόσυρσης.
Αγορά αυτοκινήτων με ζημιά για ανταλλακτικά

Αγορά αυτοκινήτων με ζημιά για ανταλλακτικά. Αποσυρση αυτοκινήτου αμεσα, χωρίς χρονοτριβές και με την αξιοπιστία της εταιρείας Δρακονταειδής Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. Προσφέρουμε τις υψηλότερες τιμές της αγοράς στην απόσυρση αυτοκινήτου με διαφορά.Αγορά αυτοκινήτων με ζημιά για ανταλλακτικά

Αγορά αυτοκινήτων με Ζημιά - Βλάβη

Αγορά αυτοκινήτων με Ζημιά - Βλάβη. Ανακύκλωση αυτοκινήτου αμεσα, χωρίς χρονοτριβές και με την αξιοπιστία της εταιρείας Δρακονταειδής Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. Προσφέρουμε την καλύτερη και αμεσότερη υποστήριξη στην απόσυρση αυτοκινήτου με διαφορά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλ: 6946592182

Email: info@agoraautokiniton.gr

Webpage: agoraautokiniton.gr

Υδρας 11, Νέα Ερυθραία, Αττική, 14671