Αγορά αυτοκινήτων - απόσυρση

Τηλ: 6946592182 (Viber) - Email: info@agoraautokiniton.gr

Αγορά αυτοκινήτων

Απόσυρση αυτοκινήτων - Ανακυκλώσεις Οχημάτων

Αγοράζουμε το αυτοκίνητό σας στις πιο συμφέρουσες τιμές σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεται. Χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες και ταλαιπωρία.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην αγορά αυτοκινήτων που έχουν υποστεί ζημιά, είναι κατεστραμένα, έχουν βλάβη ηλεκτρική ή μηχανική και είναι ασύμφορα επισκευής. Εμπορευόμαστε όλα τα οχήματα ιδιωτικής χρήσης ή επαγγελματικά ανεξαρτήτως από την κατάσταση που βρίσκονται. Η εταιρεία μας είναι από τις λίγες που μπορείτε να πουλήσετε το παλιό σας αυτοκίνητο .

Διαδικασία αγοράς αυτοκινήτου

Μας αποστέλετε τις Φωτογραφίες του οχήματος μέσω email ή Viber. Σε σύντομο χρονικό διάστημα (αυθημερόν) λαμβάνετε την εκτίμηση του κόστους από την εταιρεία μας. Σας κάνουμε κατάθεση στον λογαρισμό σας και διεκπεραιώνουμε δωρεάν τη μεταβίβαση και μεταφορά του οχήματός σας.
Απόσυρση αυτοκινήτων

Αποσυρση αυτοκινήτου αμεσα, χωρίς χρονοτριβές και με την αξιοπιστία της εταιρείας Δρακονταειδής Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. Προσφέρουμε τις υψηλότερες τιμές της αγοράς σε αυτοκίνητα με ζημιά.Απόσυρση αυτοκινήτου

Ανακύκλωση αυτοκινήτων

Ανακύκλωση αυτοκινήτου αμεσα, χωρίς χρονοτριβές και με την αξιοπιστία της εταιρείας Δρακονταειδής Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. Προσφέρουμε την καλύτερη και αμεσότερη υποστήριξη στην απόσυρση αυτοκινήτου με διαφορά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλ: 6946592182

Email: info@agoraautokiniton.gr

Webpage: agoraautokiniton.gr

Υδρας 11, Νέα Ερυθραία, Αττική, 14671