Απόσυρση αυτοκινήτων - αγορά τρακαρισμένου

Τηλ: 6946592182 (Viber) - Email: info@agoraautokiniton.gr

Αγορά αυτοκινήτων

Απόσυρση αυτοκινήτων αυθημερόν

Αγοράζουμε το αυτοκίνητό σας στις καλύερες τιμές της αγοράς σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεται. Χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες και ταλαιπωρία.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην αγορά αυτοκινήτων που έχουν υποστεί ζημιά, είναι κατεστραμένα, έχουν βλάβη ηλεκτρική ή μηχανική και είναι ασύμφορα επισκευής. Εμπορευόμαστε όλα τα οχήματα ιδιωτικής χρήσης ή επαγγελματικά ανεξαρτήτως από την κατάσταση που βρίσκονται. Η εταιρεία μας είναι από τις λίγες που μπορείτε να πουλήσετε το παλιό σας αυτοκίνητο .

Διαδικασία αγοράς αυτοκινήτου

Μας αποστέλετε τις Φωτογραφίες του οχήματος μέσω email ή Viber. Ααυθημερόν λαμβάνετε την προσφορά μας. Σας πληρώνουμε άμεσα για το αυτοκίνητο που θέλετε να αποσύρετε και διεκπεραιώνουμε δωρεάν τη μεταβίβαση και μεταφορά του αυτοκινήτου σας.
Απόσυρση αυτοκινήτων από τους ειδικούς

Αποσυρση αυτοκινήτου αμεσα, χωρίς χρονοτριβές και με την αξιοπιστία της εταιρείας Δρακονταειδής Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. Προσφέρουμε τις υψηλότερες τιμές της αγοράς σε αυτοκίνητα με ζημιά.Απόσυρση αυτοκινήτου

Ανακύκλωση αυτοκινήτου αυθημερόν χωρίς χρονοτριβές

Ανακύκλωση αυτοκινήτου αμεσα, χωρίς χρονοτριβές και με την αξιοπιστία της εταιρείας Δρακονταειδής Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. Προσφέρουμε την καλύτερη και αμεσότερη υποστήριξη στην ανακύκλωση οχημάτων με διαφορά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλ: 6946592182

Email: info@agoraautokiniton.gr

Webpage: agoraautokiniton.gr

Υδρας 11, Νέα Ερυθραία, Αττική, 14671